שסטוביץ ממתק קוקוס מצופה שוקולד (כשר לפסח)

ממתק קוקוס מצופה שוקולד (כשר לפסח)

קינוח מעולה ומפנק במיוחד לטבעונים ולנמנעים מחלב. מעולה גם כקינוח לפסח

300 גרם (כ-31/3 כוסות) קוקוס

200 גרם קרם קוקוס

3 כפות שומן קוקוס

80 מ״ל מייפל

לציפוי

200 גרם שוקולד מריר קצוץ

2 כפות שמן

1. מערבבים היטב את הקוקוס עם קרם קוקוס ומייפל במעבד מזון או בקערה עד לקבלת עיסה אחידה ולחה.

2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים בה את התערובת בעומק 2-3 ס״מ, מהדקים, מכסים ומקפיאים למשך שעתיים-שלוש.

3. מכינים ציפוי: ממיסים שוקולד במיקרו או על באן-מארי (סיר אדים כפול) עד למרקם חלק, מוסיפים שמן ומערבבים לקבלת ציפוי מבריק. מעבירים לכלי קטן ועמוק שיהיה נוח לטבול בו את חטיפי הקוקוס.

4. חותכים את המשטח למלבנים, טובלים בשוקולד המומס לציפוי אחיד. מניחים על רשת מעל נייר אפייה ומחזירים לקירור.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר