שסטוביץ מלבי קוקוס וניל

מלבי קוקוס וניל

חומרים ל-6 מנות:
1 קופסה (400 מ”ל) קרם קוקוס 9%
600 מ״ל (21/2 כוסות) מים
6 כפות (80 גרם) קורנפלור
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1-1/2 כפית מי ורדים (לא חובה, המינון תלוי בחוזק ובטעמכם)

להגשה:
כ-2/3 כוס קולי פירות יער (פרי אדום קפוא וטחון )
4 כפות קוקוס
4 כפות פיסטוק קצוץ

  1. מביאים לרתיחה בסיר קרם קוקוס ועוד כוס וחצי מים.
  2. ממיסים את הקורנפלור בכוס מים ומערבבים היטב עד שאין גושים בכלל. מוסיפים לקרם קוקוס שבסיר. ומערבבים היטב
  3. מוסיפים לסיר גם סוכר, סוכר וניל ואם רוצים מתבלים במי ורדים, ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד, כ-3 דקות או עד שמסמיך ויש כמה בועות.
  4. יוצקים לכלי מרכזי או לכלים אישיים, מניחים ניילון נצמד על פני הקרם ומעבירים למקרר, כדי שהמלבי לא יקבל קרום למעלה.
  5. לפני ההגשה: יוצקים מעט סירופ, מפזרים קוקוס ופיסטוקים קצוצים ומגישים מיד.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר