שסטוביץ מאפינס אטריות ובולונז ברוטב עגבניות איטלקיות

מאפינס אטריות ובולונז ברוטב עגבניות איטלקיות

מאפינס עם אטריות, בשר טחון ורוטב מעגבניות איטלקיות. עם כזה שילוב מושלם אי אפשר לפספס
(ציון 95)

לאטריות

1 חבילת אטריות בינוניות מאסטר שף

2 ביצים

כפית אורגנו יבש

חצי כפית פלפל

כפית שום גבישי

כפית מלח

לבשר

500 גרם בשר טחון

3 כפות שבבי בצל מאסטר שף

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כפית מלח

כף שמן זית

לרוטב

2  פחיות של עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף

1 כפית מלח

4 כפות שמן זית

חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים

להגשה

עלי בזיליקום

12 מנות. זמן הכנה: כ-90 שעה. דרגת קושי: קל להכנה.

הוראות ההכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מצננים ומערבבים בקערה עם ביצה, שום גבישי, מלח, פלפל ואורגנו.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  3. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הבשר יחד.
  4. משמנים תבנית שקעים בשמן זית.  משטחים בכל שקע מעט מהבשר ומכסים בתערובת האטריות. אופים בתנור כ- 35 דקות.
  5. בזמן שהמאפה בתנור, מכינים את הרוטב:  מניחים בסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים כ- 10 דקות על אש נמוכה.
  6. ההגשה: מניחים בצלחת רוטב עגבניות ומעל מאפה אטריות בשר כשהחלק של הבשר כלפי מעלה. מקשטים בעלי בזיליקום. 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר