שסטוביץ לחמעג'ון

לחמעג'ון

(ציון 95)

25 יחידות אישיות 

לבצק

5 כוסות קמח לאפייה מקצועית
כף וחצי שמרים יבשים
כפית סוכר
2 כפות שמן רצוי זית
כוס מים פושרים
כפית מלח

למלית

1 קופסה של עגבניות מרוסקות
חצי קילו בשר בקר טחון טרי
1 כף שמן זית
כף רסק עגבניות
חצי כפית בהרט
כפית מלח
פלפל שחור גרוס – לפי הטעם
1 בצל קצוץ ומטוגן
פלפל שחור גרוס
 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית.
  2. מכינים את הבצק: בקערה מערבבים קמח, שמרים וסוכר. יוצרים גומה ושופכים לתוכה את השמן והמלח ואז בדרגה את המים הפושרים לשים עד שנוצר בצק גמיש ואחיד.
  3. מניחים בקערה משומנת מכוסה בניילון להתפחה לפחות כשעה.
  4. לאחר שהבצק תפח מחלקים את הבצק ל- 20 -25 כדורים בעזרת ידיים משומנות, מרדדים כל כדור לעלה דק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של כ- 3 ס"מ בין מאפה אחד לשני, לוקחים כף גדושה מהמלית ובעזרת כף היד משטחים את הבשר על כל שטח המאפה כולל הקצוות מכיוון שהבשר עוד יתכווץ באפייה, מניחים להתפחה כרבע שעה
  5. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  6. אופים כ- 20 דקות עד שהמאפה משחים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר