לזנייה ים תיכונית במחבת
6 דפי לזנייה ברילה
2 מיכלי רוטב עגבניות נפוליטנה
חצי כוס זיתים שחורים קצוצים
5 כפות פירורי לחם זהובים
שמן זית
כף זעטר טחון
חצי כוס פרמז'ן מגורר לציפוי
כוס פרמזן מגורר למלית
200 גרם גבינת פטה מפוררת
200 גרם בולגרית מפוררת
כפית מלח
2 כוסות פלפלים מתוקים קלויים קצוצים
2 חצילים פרוסים צלויים בתנור
- מערבבים בקערה חצי כוס פרמזן מגורר עם 5 כפות של פירורי לחם, 4 כפות שמן זית, כף זעטר וחצי כוס זיתי קלמטה קצוצים.
- בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ומיכל רוטב נפוליטנה וכפית מלח, מחממים מעט ומניחים עלי לזנייה, פרוסות חציל קלוי, קוביות פלפלים קלויים גבינת פטה ובולגרית מפוררת ופרמזן מגורר.
- חוזרים על הפעולה עם מיכל נוסף ש רוטב ומכסים ברוטב מעל.
- מפזרים מעל את ציפוי הקראסט שהכנו בקערה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 25 דקות.