שסטוביץ לזניה אישית

לזניה אישית

(ציון 95)

מצרכים:

12 עלי לזנייה

1. צנצנת רוטב פומדורו

12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100 גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים

2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל  2 חצאים של עלי לזנייה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.

3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר