כדורי תפוחי אדמה וגבינה מטוגנים
אביזרים
מחבת
קערה לערבוב
מצרכים לציפוי
1 כוס תערובת ציפוי נאגטס מאסטר שף
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים
לכדורים
4 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים ומרוסקים
חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף
4 כפות בצל מטוגן של מאסטר שף
3 כפות טימין- רק העלים
כפית מלח
כפית פלפל שחור
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 ביצה
לטיגון: שמן קנולה
להגשה
מיונז מתובל, רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
- בקערה מניחים את תפוחי האדמה המרוסקים, פירורי לחם, בצל מטוגן, טימין, מלח, פלפל שחור, גבינה מגוררת והביצה. מערבבים הכל לעיסה אחידה, יוצרים כדורים ומכניסים להקפאה של שעה.
- לאחר כשעה מכינים את בלילת הנאגטס לפי הוראות ההכנה.
- טובלים את הכדורים בנאגטס ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה, מניחים על נייר סופג.
- מגישים לצד מיונז הולנדי ורוטב צ'ילי תאילנדי מתוק של מאסטר שף.