שסטוביץ טליאטלה עם רצועות זוקיני ופסטו

טליאטלה עם רצועות זוקיני ופסטו

(ציון 92)

חומרים ל-4-6 מנות:

1 חבילה (500 גרם) טליאטלה/פטוצ׳יני ברילה

2 זוקיני פרוסים לאורכם בעזרת קולפן ירקות

4 כפות שמן זית

מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד

3 כפות פסטו ברילה

פרמזן מגוררת

 

1.     מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

2.     במקביל מערבבים בקערה גדולה את רצועות הזוקיני עם שמן זית, מיץ וקליפת לימון ופסטו.

3.     מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לקערה. מערבבים ומגישים מיד עם פרמזן מגוררת מעל!

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר