שסטוביץ השניצל המושלם

השניצל המושלם

לכו לפי ההוראות ותקבלו שניצל מושלם! עם מעטפת טעימה ופריכה במיוחד.

חומרים ל-4-6 מנות:

500 גרם חזה עוף פרוס דק

שמן לטיגון חצי עמוק

לבלילה:

2 ביצים

1 כף חרדל דיז׳ון גרגירים ו/או 1 כפית חרדל דיז׳ון חלק  מאסטר שף

1 כף מיונז שום מאסטר שף

1 כף רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

מלח ופלפל

לציפוי:

1 כוס קמח

2 כוסות פירורי לחם מוזהבים מאסטר שף

1.      מכינים שלוש קערות: באחת מערבבים את חומרי הבלילה, בשנייה מפזרים פירורי לחם ובשלישית קמח.

2.      מקמחים את נתחי העוף, טובלים בבלילה ומצפים היטב בפירורי לחם. אם יש זמן, מעבירים למקרר לחצי שעה זה ממש עושה טוב לפריכות.

3.      מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.

4.      מטגנים את הנתחים 2-3 דקות מכל צד, עד הזהבה יפה ועמוקה משני הצדדים.

 

בטורטיה (ראפ) – מורחים מיונז שום לחיץ מאסטר שף, מוסיפים אבוקדו, עגבניות וכוסברה, רצועות שניצל

בבגט, בסגנון מוקפץ תאילנדי  – מערבבים בקערה רצועות של כרוב, גזר ופלפל עם טריאקי, מורחים את הבגט במיונז לחיץ ספייסי מאסטר שף וממלאים בירקות וברצועות שניצל + סריראצ'ה בסיום

 בלחמניה  עם מטבוחה וירקות – מבשלים עגבניות מאסטר שף עם פלפלים, שמן, פפריקה ושום, על אש קטנה שעה וחצי. מורחים בלחמניה, מוסיפים שניצל ואם רוצים גם פרוסות חציל מטוגנות.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר