השניצל המושלם
חומרים ל-4-6 מנות:
500 גרם חזה עוף פרוס דק
שמן לטיגון חצי עמוק
לבלילה:
2 ביצים
1 כף חרדל דיז׳ון גרגירים ו/או 1 כפית חרדל דיז׳ון חלק מאסטר שף
1 כף מיונז שום מאסטר שף
1 כף רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
מלח ופלפל
לציפוי:
1 כוס קמח
2 כוסות פירורי לחם מוזהבים מאסטר שף
1. מכינים שלוש קערות: באחת מערבבים את חומרי הבלילה, בשנייה מפזרים פירורי לחם ובשלישית קמח.
2. מקמחים את נתחי העוף, טובלים בבלילה ומצפים היטב בפירורי לחם. אם יש זמן, מעבירים למקרר לחצי שעה זה ממש עושה טוב לפריכות.
3. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
4. מטגנים את הנתחים 2-3 דקות מכל צד, עד הזהבה יפה ועמוקה משני הצדדים.
בטורטיה (ראפ) – מורחים מיונז שום לחיץ מאסטר שף, מוסיפים אבוקדו, עגבניות וכוסברה, רצועות שניצל
בבגט, בסגנון מוקפץ תאילנדי – מערבבים בקערה רצועות של כרוב, גזר ופלפל עם טריאקי, מורחים את הבגט במיונז לחיץ ספייסי מאסטר שף וממלאים בירקות וברצועות שניצל + סריראצ'ה בסיום
בלחמניה עם מטבוחה וירקות – מבשלים עגבניות מאסטר שף עם פלפלים, שמן, פפריקה ושום, על אש קטנה שעה וחצי. מורחים בלחמניה, מוסיפים שניצל ואם רוצים גם פרוסות חציל מטוגנות.