המבורגר ביתי ב-3 גרסאות
יש לנו מתכון להמבורגר מושלם, שיחד עם הרטבים שלנו, שלל תוספות ולחמניה טובה, תוכלו להגיש מנה של המבורגריה משובחת.
חומרים ל-4 -6 בורגרים:
לתערובת הבשר:
1 קילו בקר טחון (מיקס של צלעות וצוואר)
4 כפות בצל מטוגן מאסטר שף
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור גרוס
להגשה 1 – המבורגר עם בצל מטוגן, ביצת עין מיונז ספייסי
מיונז ספייסי מאסטר שף
בצל מטוגן
ביצי עין
4-6 לחמניות
עלי חסה, פרוסות עגבניה ובצל סגול
להגשה 2 – המבורגר עם פורטבלו צלויות ומיונז כמהין
מיונז כמהין מאסטר שף
פטריות פורטבלו צלויות
4-6 לחמניות
עלי חסה, פרוסות עגבניה
להגשה 3 – המבורגר עם אספרגוס, בצל ירוק צלוי ומיונז שום
מיונז שום מאסטר שף
3-4 גבעולי אספרגוס
בצל ירוק צלוי
4-6 לחמניות
עלי חסה, פרוסות עגבניה ומלפפון חמוץ
- מכינים המבורגר: מערבבים את הבשר הטחון עם יתר החומרים. יוצרים 4 קציצות גדולות או 6 בינוניות ומקררים לפחות שעתיים.
- להגשה 1: מורחים לחמניה במיונז ספייסי, מניחים חסה, המבורגר צלוי, עגבניה, בצל מטוגן, וביצת עין מעל.
- להגשה 2: מורחים לחמניה במיונז כמהין, מניחים חסה, המבורגר צלוי, עגבניה, בצל סגול, ופורטבלה צלויה מעל.
- להגשה 3: מורחים לחמניה במיונז שום, מניחים חסה, המבורגר צלוי, עגבניה, מלפפון חמוץ, אספרגוס ובצל ירוק צלויים מעל.