המבורגר אסייתי בייתי
800 גרם בקר טחון, מנתחים שמנים תערובת של צלעות, צוואר או שפונדרה
2 כפות בצל מטוגן מאסטר שף מרוסק לפירורים דקים
1 כף רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
1 כף רוטב סויה מאסטר שף
מלח ופלפל שחור גרוס
להגשה:
רוטב טריאקי מאסטר שף
4 לחמניות המבורגר
ירקות טריים: עלי חסה, פרוסות עגבנייה, טבעות בצל ומלפפון חמוץ
4 כפיות ספייסי מיונז
1. מערבבים את הבשר הטחון עם יתר החומרים ולשים את התערובת במשך כמה דקות כדי שהחומרים יתחברו והטעמים ייטמעו היטב בבשר. מחלקים ל-4 קציצות בקוטר 10 ס״מ – אפשר להיעזר ברינג מיוחד –הכי חשוב לא דוחסים יותר מדי.
2. מחממים פלאנצ׳ה או מחבת גריל לחום גבוה.
3. צולים את הבורגרים רק עד לסגירה והשחמה משני הצדדים. מניחים בצד. מורחים ברוטב טריאקי
4. לפני ההגשה: מארגנים את הלחמניות, מורחים כל לחמניה בכפית של ספייסי מיונז.
5. מחזירים את הבורגרים לפלאנצ׳ה מחוממת לחום בינוני, מזגגים אותם בטריאקי משני הצדדים ומגישים בלחמניות עם ספייסי מיונז, ירקות וצ׳יפס בטטה.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן