שסטוביץ גראטן פסטה עם ברוקולי, עגבניות מיובשות וזיתים

גראטן פסטה עם ברוקולי, עגבניות מיובשות וזיתים

(ציון 92)

מרכיבים לתבנית עגולה 26 ס"מ:
500 גרם פסטה "סלנטיני" של ברילה
1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים
100 גרם עגבניות שרי חתוכות לחצאים
10 זיתים שחורים מגולענים גדולים חתוכים לחצאים
1/2 צרור כוסברה / פטרוזיליה
1.5 כוס חלב
3 ביצים
תבלינים – מלח, פלפל, כמון, אגוז מוסקט ופפריקה חריפה לפי הטעם
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת

  1. בסיר בינוני מרתיחים מים וחולטים ברוקולי במשך 2-3 דקות. מוציאים לצלחת בעזרת כף מחוררת.
  2. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  3. מחממים תנור ל- 200 מעלות.
  4. בקערה טורפים ביצים, חלב ותבלינים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מסננים את הפסטה המבושלת, מחזירים אותה לסיר, מוסיפים את הברוקולי החלוט, עגבניות שרי, זיתים ופטרוזיליה ומערבבים.
  6. משמנים קלות תבנית אפייה ומעבירים לתוכה את תכולת הסיר. יוצקים מעל את תערובת הביצים והחלב ומפזרים גבינה.
  7. אופים במשך 30 דקות או עד להזהבת הגראטן.
    מגישים מיד או שומרים במקרר בכלי אטום ומחממים לפני הגשה חוזרת

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר