גלידת קוקוס, דובדבנים ושוקולד
10 דקות הכנה, 24 שעות הקפאה, 6-8 מנות, חלבי
אביזרים
מיקסר
קערת ערבוב
תבנית אינגליש קייק
מצרכים
1 מיכל קטן של שמנת להקצפה
1 פחית קרם קוקוס
חצי כוס קוקוס טחון
100 גרם גבינת שמנת
4 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
חצי כוס דובדבנים מגולענים ( טריים או משומרים)
100 גרם שוקולד חלב מומס
הוראות הכנה
- מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל,מוסיפים את קרם הקוקוס, את גבינת השמנת והקוקוס הטחון ומקציפים למסה אחידה.
- מעבירים מחצית מהגלידה לתבנית אינגליש קייק, מפזרים דובדבנים, מכסים בחלק השני של המסה , מפזרים שוקולד חלב מומס בצורה לא אחידה ומקשטים בעוד דובדבנים.
- עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא.