גבינה מטוגנת בפירורים אפויים בסגנון גריסיני
מצרכים
400 גרם גבינה חצי קשה ( צפתית, חלומי, קשקבל, מוצרלה, גאודה) חתוכה ל"אצבעות"
2 ביצים
קורט מלח
קורט פלפל שחור
קורט צ'ילי יבש
1 כפית טימין טרי
חצי כוס פירורים אפויים בסגנון גריסיני של מאסטר שף
שמן לטיגון
מתכון של המאסטר שפית – אינה קרבינצקי
אופן ההכנה
1. בקערה קטנה טורפים היטב את הביצים עם התבלינים
2. מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
3. טובלים את אצבעות הגבינה בבלילת הביצים , אחר כך בפירורי הגריסיני ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה.
4. מעבירים לנייר סופג. מגישים עם סלט ירוק או סתם כנשנוש.