שסטוביץ ברוקולי אפוי בפירורי גריסיני | #פרפקט-סייד-דיש

ברוקולי אפוי בפירורי גריסיני | #פרפקט-סייד-דיש

(ציון 94)

מרכיבים

1 ברוקולי טרי, או קפוא

2-3 כפות שמן זית

רבע כוס פירורי מאפה בסגנון גריסיני

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. מפרקים את הברוקולי לפרחים. אם משתמשים בברוקולי קפוא – מפשירים אותו.

2. בקערה מערבבים את פירורי הגריסיני עם השום הכתוש, מלח ופלפל.

3. מחממים תנור ל-200 מעלות.

4. מערבבים את הברוקולי עם תערובת הפירורים ומניחים בתבנית חסינת אש. מזלפים מעל שמן זית.

5. אופים את הברוקולי כ-20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים והברוקולי נשאר נגיס אבל לא רך מידי.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר