ברוקולי אפוי בפירורי גריסיני | #פרפקט-סייד-דיש
מרכיבים
1 ברוקולי טרי, או קפוא
2-3 כפות שמן זית
רבע כוס פירורי מאפה בסגנון גריסיני
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מפרקים את הברוקולי לפרחים. אם משתמשים בברוקולי קפוא – מפשירים אותו.
2. בקערה מערבבים את פירורי הגריסיני עם השום הכתוש, מלח ופלפל.
3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
4. מערבבים את הברוקולי עם תערובת הפירורים ומניחים בתבנית חסינת אש. מזלפים מעל שמן זית.
5. אופים את הברוקולי כ-20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים והברוקולי נשאר נגיס אבל לא רך מידי.