שסטוביץ בורקס מצה לפסח

בורקס מצה לפסח

מורחים את רצועות המצה בפסטו, ממלאים בתערובת גבינות, מגלגלים ומטגנים לקבלת בורקס פריכים, שכיף לאכול עם ירקות וביצים. מומלץ להכין לבראנצ׳ או לטיול בחול המועד

חומרים ל-18-12 בורקס

6 מצות

1 גבינה ריקוטה

100 גרם בולגרית מפוררת

100 גרם קשקבל או צהובה מגוררת

2 כפות פסטו מאסטר שף

2 כפות פסטו עגבניות מיובשות מאסטר שף

לציפוי ולטיגון

2 ביצים

שמן

1. מרטיבים את המצות במים ועוטפים במגבת, על מנת שיהיו גמישות.

2. מערבבים את שלוש הגבינות בקערה.

3. מוסיפים פסטו ולשנייה מחית עגבניות.

4. לוקחים מצה וחותכים לשתיים (או שלוש) רצועות, לפי הגודל הרצוי לבורקס. מורחים כפית פסטו (בזיליקום או עגבניות מיובשות) מניחים כף גדושה גבינה ומגלגלים.

5. מחממים מחבת עם שמן. טובלים כל בורקס בביצה טרופה ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מגישים חם או בטמפ׳ החדר לצד ירקות, זיתים וביצים קשות.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר