ארוחת נודלס וירקות בצנצנת to go
מנות אישיות בצנצנת הוא אחד הטרנדים החמים בתחום האוכל. ניתן להכין את המנה מראש בתוך הצנצנת לוקחים אתכם לעבודה, מוסיפים מים רותחים ואתם מסודרים
אביזרים
צנצנת זכוכית גדולה יחסית – לא קוטר של כוס שתייה ורחבה למנה אישית שנסגרת הרמטית
מצרכים
2 קוביות נודלס מאסטר שף
רבע כוס פטריות מיובשות
כפית צ'ילי גרוס טחון
כף משחת מיסו בהירה
מים רותחים עד לכיסוי
2 כפות סויה מסורתית מאסטר שף
2 כפות צ'ילי מתוק מאסטר שף
כף שמן שומשום
חצי כפית מלח
רבע כוס אפונה ירוקה
100 גרם חזה עוף מבושל ומפורר / או לחלופין 100 גרם טופו חתוך לקוביות
1 גמבה אדומה קטנה חתוכה לרצועות דקות וקצרות
4 פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
2 בצלים ירוקים קצוצים
3 כפות כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
- בצנצנת מניחים נודלס, פטריות מיובשות, צ'ילי יבש גרוס ומשחת מיסו. שופכים מעט מים רותחים עד לכיסוי האטריות, מערבבים, סוגרים וממתינים 3 דקות.
- לאחר 3 דקות מוסיפים, רוטב סויה מסורתית, צ'ילי מתוק, שמן שומשום, מלח, אפונה, חצי מחזה העוף מפורר, גמבה ופטריות ואז את יתרת העוף, בצל ירוק וכוסברה מעל.
- שופכים עוד מים רותחים, מערבבים וסוגרים ל- 5 דקות.
* טיפ- לאלו שלוקחים צנצנת לעבודה את החלק השני של המים הרותחים ניתן לשים בעבודה וכך לקבל ארוחה חמה.