אצבעות תרד ופטה | פינוק אמיתי
מצרכים
300 גרם תרד חלוט (להרתיח מים, להכניס למים הרותחים עלי תרד שטופים היטב ולבשל 2 דקות. להעביר למים קרים ולסנן חצי שעה. לסחוט היטב בין 2 הידיים)
1 ביצה
1 כוס קמח לבן
4 כפות גבינת מוצרלה מגורדת
100 גרם גבינת פטה מגורדת
לטבילה לפני טיגון
1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות מים
1/2 כוס קמח
1 כוס פירורי גרסיני של מאסטר שף – הכי מומלץ לאצבעות הללו
לטיגון
שמן עמוק
מתכון באדיבות אוכל שבא מהלב – הבלוג של אלונה זוהר בסלונה
הוראות הכנה
1. להכניס את התרד החלוט והסחוט היטב (חשוב מאוד להצלחת המתכון) לקערת המג’ימיקס ולמעוך בכמה פולסים קצרים.
2. להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים. לערבב היטב ולשים לשעה במקרר – לצינון.
3. ליצור צורת אצבעות.
4. להכין 3 קערות. אחת עם קמח, אחת עם פירורי גרסיני ואחת עם ביצה מעורבבת במים.
5. לטבול כל אצבע בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי גרסיני.
6. לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.
7. לשים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן. להעביר לצלחת הגשה ו…… ב ת י א ב ו ן!
הכי כיף לאכול עם יוגורט ליד – מעדן!