אנטיפסטי
אביזרים
תבנית אפייה
נייר אפייה
קערת ערבוב גדולה
מצרכים
1 חציל גדול חתוך לחצי וכל חצי חתוך לארבעה חלקים לאורכו.
2 בטטות קטנות וארוכות חתוכות לרבעים לאורכן
3 גמבות בצבעים שונים חתוכים לשמיניות/ רבעים
1 בצל חתוך לפלחים
1 ראש של שום חצוי לשני חלקים
1 כרובית קטנה מחולקת לפרחים
2 קישואים חתוכים לרבעים לאורכם.
לרוטב
4 כפות רוטב סויה מאסטר שף
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
חצי כפית מלח
כפית שום כתוש
חצי כפית פלפל שחור גרוס
5 כפות שמן זית
ההכנה
- מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה גדולה, מערבבים את כל הירקות ברוטב.
- מסדרים על תבנית רחבה מרופדת נייר אפייה, חשוב להקפיד לא לערום את הירקות על מנת שכולם יקבלו השחמה זהה.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 35 עד 40 דקות.