שסטוביץ אנטיפסטי

אנטיפסטי

(ציון 92)

אביזרים

תבנית אפייה

נייר אפייה

קערת ערבוב גדולה

מצרכים

1 חציל גדול חתוך לחצי וכל חצי חתוך לארבעה חלקים לאורכו.

2 בטטות קטנות וארוכות חתוכות לרבעים לאורכן

3 גמבות בצבעים שונים חתוכים לשמיניות/ רבעים

1 בצל חתוך לפלחים

1 ראש של שום חצוי לשני חלקים

1 כרובית קטנה מחולקת לפרחים

2 קישואים חתוכים לרבעים לאורכם.

לרוטב

4 כפות רוטב סויה מאסטר שף

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

חצי כפית מלח

כפית שום כתוש

חצי כפית פלפל שחור גרוס

5 כפות שמן זית

ההכנה

  1. מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה גדולה, מערבבים את כל הירקות ברוטב.
  2. מסדרים על תבנית רחבה מרופדת נייר אפייה, חשוב להקפיד לא לערום את הירקות על מנת שכולם יקבלו השחמה זהה.
  3. אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 35 עד 40 דקות.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר