אזני המן מטורטייה במילוי פרג
מרכיבים ל-6 אוזני המן:
6 טורטיות (1 חבילה) מאסטר שף
מלית פרג
80 מ"ל (1/3) כוס חלב
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
100 גרם פרג טחון טרי
2 כפות פירורי פנקו מאסטר שף
50 גרם אגוזים קצוצים
"דבק":
5 כפות קמח מהולות במעט מים
הברשה
1 ביצה, טרופה
1. מכינים את המלית: שמים את כל המרכיבים בסיר בינוני, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים. מצננים.
2. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות.
3. פורשים טורטייה על משטח העבודה ומניחים במרכזה 2-3 כפות מהמלית.
4. בעזרת מברשת או אצבע מורחים את שולי הטורטייה ב"דבק".
5. סוגרים את הטורטייה למשולש, כמו אוזני המן, עד שנשאר במרכז פתח קטן, ומהדקים.
6. מסדרים את אוזני המן על גבי התבנית ומברישים בביצה.
7. אופים כ-7-8 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.