אורז "מוקפץ" בווק אחד
אין זמן להתעסק בהקפצה? במקום לעבוד בשלבים מניחים הכל בווק, מכסים ומבשלים. הילדים לא ירגישו בהבדל.
חומרים ל-4 מנות:
1 כף שמן שומשום מאסטר שף
כוס וחצי אורז יסמין מאסטר שף
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
רבע כרוב לבן קטן חתוך לרצועות
3 כפות טריאקי מאסטר שף
2 כפות סויה מאסטר שף
2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
21/2 כוסות מים רותחים
2 ביצים
בצל ירוק קצוץ
רוטב סרירצ'ה מאסטר שף (לא חובה)
1. בווק עם כף שמן שומשום מניחים בערימות: אורז, קוביות גזר, קוביות בצל, שערות כרוב.
2. מוסיפים את הרטבים ואת המים הרותחים
3. מכסים ומבשלים 20 דקות עם מכסה.
4. מערבבים ומפנים את מרכז הווק, מוסיפים מעט שמן לתחתית הווק ויוצקים ביצים טרופות. מקשקשים ומערבבים עם יתר החומרים בווק.
5. מגישים עם בצל ירוק ואם אוהבים גם סריראצ׳ה.