אומלטורטיה – עם פסטו ומוצרלה
חומרים למנה את גדולה:
1 טורטייה מאסטר שף
מעט שמן זית
1 כפית פסטו מאסטר שף
2 ביצים
2 פרוסות עגבנייה
2 פרוסות מוצרלה
עלי בזיליקום
1. מורחים טורטייה בפסטו
2. מחממים מחבת עם מעט שמן זית.
3. טורפים ביצים בכלי קטן. יוצקים למחבת. כשהביצה מתחילה להתייצב מניחים עליה את הטורטייה המרוחה בפסטו.
4. הופכים את החביתה כל שהטורטייה תופנה עכשיו כלפי מטה.
מניחים פרוסות עגבנייה, מוצרלה ועלי בזיליקום ומגלגלים או מקפלים לחצי.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן