כדורי סושי
מוותרים על הדיוק ועל העבודה המוקפדת ופשוט מערבבים הכל יחד, לביס מושלם!
חומרים ל-15 כדורים:
300 גרם פילה סלמון טרי, חתוך לקוביות קטנטנות
2 כוסות אורז יסמין מבושל במי מלח
מלפפון מגורר גס
גזר מגורר גס
2-3 אצות מאסטר שף, מפוררות
1 כף סויה מסורתי מאסטר שף
1 כף מיונז ווסאבי מאסטר שף
לציפוי:
1 כוס שומשום לבן ושחור
1. מערבבים את הסלמון עם אורז, ירקות ואצות, סויה ומיונז בקערה.
2. מקררים חצי שעה להתייצבות.
3. מכדררים, מצפים בשומשום .
4. מגישים עם סויה לטבילה.