שסטוביץ כיסונים מאודים של עלי אורז ממולאים בסלמון

כיסונים מאודים של עלי אורז ממולאים בסלמון

דים סאם מאודים מעלי אורז בעשר דקות עבודה!

12 דפי אורז

למלית:

350 גרם סלמון טרי קצוץ לקוביות קטנטנות

1 כף רוטב סויה

1 כפית רוטב צ׳ילי חריף או סריראצ׳ה

בצל ירוק קצוץ

להגשה:

רבע כוס רוטב סויה

2 כפות סויה מתוקה

2 כפות מיץ לימון טרי

כמה טיפות שמן שומשום

זרעי שומשום לקישוט

  1. מערבבים את הסלמון עם יתר חומרי המלית.
  2. מערבבים את חומרי הרוטב.
  3. טובלים עלה אורז במים, מניחים במרכזו מלית וסוגרים לכדור. מניחים בסלסלת אידוי מרופדת בעלי כרוב או בכלי משומן.
  4. מאדים בסלסלת אידוי או בסיר עם מעט מים ומכסה.
  5. מגישים עם הרוטב.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר