שסטוביץ קדירת עוף בסויה, חרדל ודבש עם תפוחי אדמה ופטריות

קדירת עוף בסויה, חרדל ודבש עם תפוחי אדמה ופטריות

 

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)

מלח ופלפל

6 כפות רוטב סויה

6 כפות יין לבן

3 כפות דבש

1 כף חרדל

4 שיני שום כתושות

כמה טיפות שמן שומשום

2 כפות שמן

חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים

12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס

סלסלת פטריות

 

 

 

·         מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל, ולתוכה מוסיפים סויה, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב. מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.

·         מחממים תנור ל-220 מעלות.

·         מסדרים את הנתחים בתבנית, בין תפוחי האדמה, הבצלים והפטריות ויוצקים מעל שמן זית. צולים 20 דקות, הופכים וצולים עוד 20 דקות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר