שסטוביץ סושי בול

סושי בול

ארוחה של סושי מפורק בקערה. מנה קלה להכנה שיש לה אינספור גרסאות. אם לא אוהבים דג נא אפשר להכין עם דג צלוי או מאודה. טבעונים יכולים להחליף בטופו וכמובן שאפשר לשלב כאן ירקות אחרים כמו גזר, נבטים, אפונת שלג, ברוקולי ואפונה

חומרים למנה אחת:

1/2 כוס אורז מאסטר שף

1 כף שמן

150 גרם פילה סלמון טרי ללא עור

1-2 כפות טריאקי  מאסטר שף

1/2 אבוקדו פרוס

1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות

2 צנוניות פרוסות דק

1 כף בצל ירוק קצוץ

2 דפי אצת נורי מאסטר שף גזורות למלבנים

1 כף רוטב סויה מסורתי מאסטר שף

1/2 לימון

זרעי שומשום (מצופים וואסאבי, שחורים או רגילים)

 

  1. מכינים אורז: מביאים לרתיחה את האורז בסיר עם כוס מים רותחים, שמן ומעט מלח. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 18 דקות עד שהמים נספגים. מורידים מהאש, מערבבים ומשאירים מכוסה עוד 10 דקות.

  2. מכינים את הסלמון: מחממים מחבת עם מעט שמן. מוסיפים את נתח הסלמון, מברישים בטריאקי וצולים 5-8 דקות.

  3. מרכיבים את הקערה: בצלחת עמוקה מערבבים את האורז עם דג בעזרת שתי מזלגות, מוסיפים סויה ומלפפון ומניחים מעל את האבוקדו, הצנוניות, הבצל הירוק ורצועות נורי.

  4. מפזרים מעל שומשום ומגישים מיד עם חצי לימון.

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 
 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר