שסטוביץ פונפון תפוחי אדמה

פונפון תפוחי אדמה

5 תפוחי אדמה מקולפים

מלח

קמח מתובל (פפריקה, כמון, כורכום, אורגנו)

שמן לטיגון עמוק

 

 

 

חותכים את תפוחי האדמה כך שיהיה להם בסיס שטוח. מניחים על הצד החתוך בין שני צ׳ופסטיקס וחורצים בו שתי וערב, ליצירת מראה קיפודי.

משרים במים קרים עם כפית מלח חצי שעה.

מייבשים היטב ומקמחים בקמח מתובל.

מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

מגישים עם מטבלי מאסטר שף השונים – מיונז כמהין, מיוקטש וכו׳

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 
 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר