שסטוביץ אסאדו חגיגי עם בצלים ברוטב ברביקיו דבש

אסאדו חגיגי עם בצלים ברוטב ברביקיו דבש

נתח בבישול איטי וארוך עם הרבה בצל, מכל מיני סוגים. הבישול עושה טוב לבצל, שהולך ומתמוסס בקדרה ונמס לתוך הרוטב.

2 קילו נתחי אסאדו חתוכים עם העצם

4 בצלים פרוסים

2 גבעולי כרישה

4 שיני שום קצוצות

1 כוס רוטב ברביקיו דבש

 

להגשה:
בצל ירוק 
שבבי בצל מטוגן מאסטר שף

 

  1. מערבבים את כל החומרים בתבנית או בסיר עם מכסה, שיכול להיכנס לתנור.
  2. מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים במשך 4 שעות או עד שהכל רך מאוד. במהלך הבישול מוודאים שיש מספיק נוזלים עד לריכוך מלא.
  3. מפרקים את הבשר מהעצמות, מפזרים שבבי בצל מטוגן ובצל ירוק ומגישים עם הרוטב על טורטיה או עם אורז לבן.

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 
 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר