אסאדו חגיגי עם בצלים ברוטב ברביקיו דבש
נתח בבישול איטי וארוך עם הרבה בצל, מכל מיני סוגים. הבישול עושה טוב לבצל, שהולך ומתמוסס בקדרה ונמס לתוך הרוטב.
2 קילו נתחי אסאדו חתוכים עם העצם
4 בצלים פרוסים
2 גבעולי כרישה
4 שיני שום קצוצות
1 כוס רוטב ברביקיו דבש
להגשה:
בצל ירוק
שבבי בצל מטוגן מאסטר שף
- מערבבים את כל החומרים בתבנית או בסיר עם מכסה, שיכול להיכנס לתנור.
- מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים במשך 4 שעות או עד שהכל רך מאוד. במהלך הבישול מוודאים שיש מספיק נוזלים עד לריכוך מלא.
- מפרקים את הבשר מהעצמות, מפזרים שבבי בצל מטוגן ובצל ירוק ומגישים עם הרוטב על טורטיה או עם אורז לבן.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן