שוארמה פרגית ברוטב ברביקיו
איזה קסם יש בנתחי העוף הללו, שבתיבול הנכון יוצר מנה נפלאה. הכי טעים בתוך טורטייה אבל אפשר גם על תלולית של אורז
חומרים ל-4 מנות
1 קילו נתחי פרגיות (ירכי עוף ללא עור ועצמות)
3 כפות שמן זית
1 כוס רוטב ברביקיו מאסטר שף
מלח ופלפל שחור גרוס
לבצל כבוש
בצל סגול פרוס דק
חצי כפית מלח
כפית סוכר
2 כפות חומץ
להגשה
עלי טורטיה מאסטר שף
ירקות טריים
1. מערבבים היטב את נתחי הפרגיות עם הרוטב והשמן בקערה.
2. מסדרים את נתחי הפרגיות בתבנית אינגליש קייק בשכבות, אחד על השני ומהדקים. אם יש זמן משהים שעה במקרר.
3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
4. צולים 45 דקות, ללא כיסוי, עד שהכל שחום יפה. מצננים והופכים על קרש חיתוך.
5. בינתיים כובשים את הבצל: משהים את הבצל במלח, סוכר וחומץ.
6. בעזרת סכין חדה פורסים דק את הנתחים ומגישים מגולגל בטורטייה עם בצל כבוש וירקות טריים.
מכורים לרוטב ברביקיו? מוזמנים למרוח את הטורטיה בכף רוטב נוספת לפני המילוי.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן