קיגל מרוקאי של ריקי סוויסה
המרכיבים:
1 בצל
2 שיני שום
500 גרם בשר טחון
פטרוזיליה, כוסברה
בהרט
פלפל שחור
מלח
כמון
1 חופן פקאנים קצוצים
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/4 כוס חמוציות, מושרות כמה דקות במים חמים
1 חופן צנוברים
1 חבילת אטריות מאסטר שף
סילאן
1 כף סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
קינמון
צימוקים
4 ביצים
1. בסיר לפסטה מרתיחים מים עם מלח.
2. בינתיים, מטגנים במחבת בצל ושום, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים. קולים את הפקאנים, האגוזים והצנוברים ומוסיפים לתערובת יחד עם החמוציות.
3. בקערה עמוקה שמים את תערובת הבשר הטחון.
4. כשהמים רותחים מכניסים את האטריות לסיר ומבשלים כ-10 דקות. מסננים ומעבירים את האטריות לקערה עם הבשר.
5. מוסיפים סילאן, מעט סוכר, מיץ תפוזים, קינמון, צימוקים וביצים ומערבבים.
6. מעבירים לתבנית פיירקס עמוקה ואופים כ-40 דקות.
7. ניתן להגיש לצד סלט חסה רענן ומלא בפירות העונה.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן