דג מרוקאי של ג'קי אזולאי
ל-4 מנות:
4-5 חתיכות פילה דג מושט
1 פלפל אדום מתוק
2 פחיות שימורי עגבניות חתוכות דק
1 ראש שום מפורק לשיניים
1 צרור כוסברה, קצוץ
פפריקה מתוקה
כורכום
מלח
2-3 פלפלים חריפים יבשים
1/2 כוס שמן קנולה
הגשה:
קוסקוס
1. מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל המתוק לרצועות דקות ומטגנים. מוסיפים לסיר את העגבניות החתוכות ומערבבים.
2. מקלפים את השום, מוסיפים לסיר ומנמיכים את האש.
3. מוסיפים 1/4 מכמות הכוסברה, 1/2 כפית פפריקה ו-1/4 כפית הכורכום.
4. מוסיפים 1/2 כוס מים ואת הפלפלים החריפים ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור.
5. בקערה נפרדת מערבבים 1/2 כוס שמן קנולה עם 1 כף גדושה של פפריקה, 1/2 כפית כורכום, 1 כף מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה.
6. טובלים כל פילה בנפרד בקערה ושמים בסיר. את יתרת הרוטב שופכים מעל הדגים.
7. ממשיכים לבשל עד שהדגים מוכנים.
8. מגישים על קוסקוס.