שסטוביץ סלט פסטה מלוא הטנא

סלט פסטה מלוא הטנא

כל פסטה קצרה שאתם אוהבים תתאים כאן – פנה, פפיונים או אחרים. לגרסה טבעונית: מחליפים את הפטה בפרוסות ארטישוק משומר בחומץ או שמן זית.
(ציון 92)

חומרים ל-4 מנות:

500 גרם פסטה קצרה

חצי כוס רצועות של פלפלים קלויים וקלופים ו/או חצי כוס עגבניות שרי מיובשות קצוצות

4 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

1/2 כוס זיתי קלמטה או טזוס (או תערובת), קצוצים גס

2 זוקיני טריים פרוסים דק (לא חובה)

100 גרם גבינת פטה, מפוררת

מלח ופלפל שחור גרוס

לרוטב

3-4 כפות שמן זית

2 כפות מחית עגבניות מיובשות או פסטו

2  כפות חומץ בלזמי

1 כף סילאן (או דבש)

 

 

1.      מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן או עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים לקערה משומנת בכף שמן זית. 

2.      מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הפסטה ומערבבים. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקירור.

3.      מוסיפים את הפלפלים ו/או העגבניות המיובשות ויתר החומרים לקערת הפסטה, מערבבים והכי חשוב: מגישים בטמפרטורת החדר, לא ישר מהמקרר.

 

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר