שסטוביץ מיני פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס

מיני פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס

(ציון 94)

מרכיבים ל-24 פיצות אישיות:

בצק

420 גרם (3 כוסות) קמח 

2 כפיות שמרים יבשים

240 מ"ל (1 כוס) מים פושרים

2 כפות שמן זית

1 כף סוכר

1 כפית מלח

מלית

1 בקבוק מחית עגבניות מאסטר שף

200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת

1 פחית זיתים ללא גלעינים מאסטר שף

1 פלפל אדום, חתוך לקוביות

1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות

 

 

אופן הכנה:

1.     מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות, עד שמתקבלת בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.

2.     מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.

3.     מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי כ-0.5 ס"מ וחותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל בערך 10 על 10 ס"מ.

4.     מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק, מקפידים להצמיד טוב לתחתית ודפנות.

5.     יוצקים לתוך כל שקע כף מחית עגבניות. מפזרים מעל את הגבינה ומסיימים עם הזיתים והפלפלים (או כל תוספת אחרת לפי הטעם).

6.     אופים 20-25 דקות, או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות.

7.     מגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר