קינוח קרם קוקוס וסילאן
קינוח נהדר, מתאים במיוחד ליום העצמאות
מרכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים:
לקרם קוקוס
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף
2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל מאסטר שף
35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר
להגשה
סילאן / דבש
שערות חלבה
1. שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
2. מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן, יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס, מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.