סלט איטלקי על טורטייה
3 טורטיות מאסטר שף
לסלט
4 עגבניות תמר אדומות, חצויות
8 עגבניות שרי אדומות, חצויות
8 עגבניות שרי צהובות, חצויות
2 מלפפונים, חתוכים גס
1/2 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
4 צנוניות, חתוכות לחצאים
חופן נדיב עלי רוקט
10 זיתים שחורים
קורט מלח ים אטלנטי
קורט פלפל שחור טחון
200 גרם (2 כדורים שלמים) גבינת מוצרלה טרייה
לרוטב
2 כפות שמן זית
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית חרדל דיז'ון מאסטר שף
1 כפית מיץ לימון
1 כפית דבש
1. מכינים את הסלט: מניחים בקערה את כל המרכיבים, למעט הגבינה, ומערבבים.
2. מכינים את הרוטב: מערבבים בצנצנת את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
3. מחממים מחבת וקולים את הטורטיות (ללא שמן), כ-20 שניות מכל צד.
4. מניחים טורטייה על צלחת הגשה, עורמים מעל את הסלט, מעטרים בקרעי המוצרלה, מוסיפים מעט שמן זית (או מעט המרוטב) ומגישים.