נאגטס עוף ותירס לילדים
500 גרם עוף טחון
1 קופסת שימורים (335 גרם אחרי סינון) תירס גרגירים מאסטר שף
1 ביצה
2-3 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף
1 כף רוטב סויה בהיר מאסטר שף
2 שיני שום, כתושות
1 בצל קלוף, מגורד דק דק
1/2 כפית מלח
לציפוי
1 כוס קמח לבן מאסטר שף
2 ביצים L
פירורי גריסיני מאסטר שף
שמן לטיגון
להגשה
מיונז מאסטר שף
קטשופ
1. טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שחלק מהתירס טחונים וחלק עדיין שומרים על מרקמם.
2. בקערה בינונית מערבבים את התירס הטחון עם חזה עוף טחון, ביצה, פירורי גריסיני, שום כתוש, בצל מגורר, רוטב סויה, מלח ופלפל ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
3. ב-3 קערות שונות שמים – קמח, ביצים טרופות ופירורי גריסיני.
4. יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, פוחסים אותן מעט לצורת נאגאטס ומצפים בקמח.
5. טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.
6. יוצרים בצורה הזאת את כל הנאגאטס ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מעבירים למקרר לחצי שעה (אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה אבל הוא עוזר לייצב את הקציצה).
7. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס"מ או אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגאטס ומעליהם.
8. מגישים עם מיונז הולנדי של מאסטר שף וקטשופ