שסטוביץ פילאף לבנוני

פילאף לבנוני

ארוחה שלמה בסיר אחד
(ציון 95)

חומרים ל-4 מנות:

4 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

300 גרם בשר טלה טחון (או בקר עם שומן טלה)

2 כוסות אורז בסמטי מאסטר שף

1 קופסה עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

1 קופסה גרגרי חומוס מאסטר שף

1 כף שטוחה מלח

1 כפית בהראט

3 כוסות מרק רותח או מים רותחים

 

1. מטגנים את הבצל בסיר עם שמן זית תוך כדי בחישה מדי פעם, עד הזהבה. מוסיפים את הבשר, מזהיבים ומפוררים אותו בכף עץ.

2. מוסיפים את האורז ומערבבים 2-3 דקות יחד, תוך כדי ערבוב.

3. מוסיפים עגבניות וגרגרי חומוס, מתבלים ומערבבים.

יוצקים מרק או מים רותחים, מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה.

4. מסירים מהכיריים, נותנים לפילאף לעמוד 10 דקות בסיר מכוסה ומצננים.

 

 

 

 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר