שסטוביץ עוגת גבינה קרה של אסטלה עם וניל ופירות יער

עוגת גבינה קרה של אסטלה עם וניל ופירות יער

עם פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי מאסטר שף
(ציון 93)

בצק ברטון

180 גרם חמאה

180 גרם סוכר

4 חלמונים

250 גרם קמח

כפית אבקת אפיה

1/4 כפית סודה לשתיה

מוס מ-2 שמנות

500 גרם שמנת חמוצה

120 גרם אבקת סוכר

10 גרם ג'לטין (2 וחצי כפיות)

60 מ"ל מים ( 4 כפות)

 500 גרם שמנת מתוקה (2 מיכלים)

1 שקית פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל

פירות לקישוט

פירות יער, תותים

1.     מכינים את הבצק: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון עם להב מתכת, ומעבדים עד שנהיה בצק.

2.     מחממים תנור ל-160 מעלות.

3.     מרדדים את הבצק לעובי 4 מ"מ, מניחים במרכז תבנית בקוטר 24 ס"מ.  מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות. מורידים את החום ל-120 מעלות ואופים כ-20 דקות נוספות.

4.     מכינים את המוס: טורפים היטב את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר.

5.     יוצקים מים קרים על הג'לטין. לאחר הספגה ממיסים במיקרו כ-20-25 שניות.  מוסיפים לתערובת של השמנת החמוצה תוך כדי ערבוב על מנת להשוות טמפרטורות.

6.     מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג לקצפת רכה ומקפלים אל מלית הגבינה.

7.     יוצקים את מלית הגבינה על הבצק האפוי ומקשטים בתותים ופירות יער.

8.     שומרים את העוגה במקפיא למשך 24 שעות. לאחר ההקפאה, מחלצים את העוגה מהתבנית ומפשירים במקרר עד להגשה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר