שסטוביץ מאפה פלפלים וגבינת עזים עם רוטב עגבניות

מאפה פלפלים וגבינת עזים עם רוטב עגבניות

(ציון 95)

חומרים למאפה אחד:

500 גרם בצק עלים

1 גליל גבינת עזים

עלים מ-4 גבעולי תימין

4 פלפלים אדומים קלויים וקלופים וקרועים לרצועות

1/2 כוס רוטב טוסקנה

מלח ופלפל גרוס

להגשה

1/2 כוס רוטב טוסקנה

1.      פותחים את הבצק לרוחבו וחורצים חריצים ברוחב ס״מ אחד ובאורך חצי מגובה היריעה, בחלק הרחוק.

2.      בחלק הקרוב אלינו מורחים רוטב עגבניות, מסדרים לסירוגין – פרוסת גבינת עזים, פלפלים קלויים ועל תימין. מתחילים לגלגל כמו רולדה וממשיכים כך שמסיימים כשהרצועות שחרצנו בבצק חובקות את הגלילה.

3.      מחברים את שתי קצוות הגלילה לקבלת טבעת. אם יש זמן, מעבירים למקרר לשעה.

4.      מחממים תנור ל-190 מעלות.

5.      מורחים את הטבעת בביצה טרופה. אופים חצי שעה -40 דקות או עד שהמאפה זהוב ואפוי.

6.      מגישים עם קערית של רוטב עגבניות במרכז הטבעת.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר