שסטוביץ מילפיי – קרם שניט של אסטלה

מילפיי – קרם שניט של אסטלה

עם פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי מאסטר שף
(ציון 93)

 

מתכון לעוגה בגודל 9X25:

1 חבילה בצק עלים

אבקת אפייה- לפי הטעם

מלית קרם שניט:

200 מ"ל (1כוס) חלב

200 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה

1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל אמיתי

 

1.     מכינים את הבצק: מרדדים בצק עלים לעובי 3 מ"מ.

2.     חותכים מהבצק מלבן בגודל  30*32

3.     מחממים תנור ל-200 מעלות

4.     מכניסים את הבצק לתנור ואופים במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.

5.     מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים שכבה דקה של אבקת סוכר. מעלים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד 2-3 דקות, עד שהסוכר מתקרמל. מוציאים מהתנור ומצננים.

6.     לאחר שהבצק מתקרר, חותכים את הבצק ל-3 מלבנים.

7.     מכינים את המלית: בקערה גדולה  מקציפים שמנת, חלב ופודינג. מעבירים למקרר עד הרכבת המנה.

8.     מרכיבים את המנה: מעבירים את המלית לשק זילוף עם צנתר בקוטר 10 מ"מ

9.     מניחים מלבן בצק על צלחת הגשה ומזלפים כיפות צפופות. מניחים מלבן בצק נוסף ומזלפים שוב כיפות צפופות. מניחים את יחידת הבצק האחרונה ומפדרים באבקת סוכר.

10.  מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר