מילפיי – קרם שניט של אסטלה
מתכון לעוגה בגודל 9X25:
1 חבילה בצק עלים
אבקת אפייה- לפי הטעם
מלית קרם שניט:
200 מ"ל (1כוס) חלב
200 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה
1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל אמיתי
1. מכינים את הבצק: מרדדים בצק עלים לעובי 3 מ"מ.
2. חותכים מהבצק מלבן בגודל 30*32
3. מחממים תנור ל-200 מעלות
4. מכניסים את הבצק לתנור ואופים במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.
5. מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים שכבה דקה של אבקת סוכר. מעלים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד 2-3 דקות, עד שהסוכר מתקרמל. מוציאים מהתנור ומצננים.
6. לאחר שהבצק מתקרר, חותכים את הבצק ל-3 מלבנים.
7. מכינים את המלית: בקערה גדולה מקציפים שמנת, חלב ופודינג. מעבירים למקרר עד הרכבת המנה.
8. מרכיבים את המנה: מעבירים את המלית לשק זילוף עם צנתר בקוטר 10 מ"מ
9. מניחים מלבן בצק על צלחת הגשה ומזלפים כיפות צפופות. מניחים מלבן בצק נוסף ומזלפים שוב כיפות צפופות. מניחים את יחידת הבצק האחרונה ומפדרים באבקת סוכר.
10. מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר.