שסטוביץ קציצות העוף המושלמות

קציצות העוף המושלמות

כדי שיהיו רכות ועסיסיות מתגברים את התערובת בבצל מטוגן, שבבי תפוח אדמה, פירורי לחם ומיונז שום. אפשר לטגן ולהגיש ברוטב עגבניות או לבשל ישירות ברוטב.
(ציון 95)

חומרים ל-6 מנות

חצי קילו פרגיות עוף טחון

1 בצל גדול קצוץ דק-דק ומטוגן עד להזהבה

1 תפוח אדמה מגורר בפומפייה

1 ביצה

4 כפות פירורי לחם

2 כפות מיונז שום

1 כפית אורגנו יבש

מלח ופלפל שחור טחון טרי

לרוטב עגבניות:

4 כפות שמן זית

1 קופסה שימורי עגבניות קלופות וקצוצות

3 שיני שום כתושות

חצי פלפל ירוק חריף (לא חובה)

1 כף רסק עגבניות

מלח ופלפל שחור טחון טרי

1 כוס מים

  1. מערבבים היטב את חומרי הקציצות ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית ומטגנים את העגבניות הקצוצות עם שום ופלפל חריף. כשהנוזלים הרבים מתאדים מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל. מוסיפים מים, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים כדי לוודא שהרוטב טעים.
  3. יוצרים קציצות בידיים משומנות.
  4. מחממים מחבת עם שמן לטיגון ומטגנים את הקציצות 2-3 דקות משני הצדדים. לחילופין אפשר להוסיף אותן ישירות לסיר. כך או כך מבשלים כ-20 דקות.
     

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר