תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות
מצרכים:
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול חתוך לקוביות
חצי קילו בשר כתף או שריר חתוך לקוביות בינוניות
3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף
1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף
כף טימין טרי רק העלים
2 גזרים קלופים חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ
3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות
1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף
1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף
200 גרם ערמונים קלופים
תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה
חצי כוס יין אדום
מים לכיסוי
אופן ההכנה:
1. בסיר עמוק מטגנים את הבשר בשמן זית, עם פלפל שחור ומלח.
2. מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
3. מוסיפים 3 כפות טריאקי קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפ"א, כוס מים ויין.
4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
5. מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.