דגים בסגנון ים תיכוני
4-5 יחידות של לוקוס\ מוסר ים\ אמנון
6 שיני שום פרוסות
5 כפות שמן זית .
1 קופסא של קוביות עגבניות
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
1 גזר פרוס לרצועות דקות- אפשר בעזרת קולפן.
1 פלפל חריף יבש
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה של כמון
1 כפית מלח
1 כפית כוסברה יבשה טחונה
חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה
להגשה: חלה טרייה, או לחמני
1. בסיר שטוח מניחים שמן זית, פרוסות שום, גמבה אדומה ורצועות גזר.
2. מטגנים יחד כ- 5 דקות, מוסיפים קופסא של קוביות עגבניות.
3. מוסיפים את חתיכות הדג, הפלפל החריף היבש, מלח, כמון, כוסברה יבשה, פפריקה.
4. מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
5. מפזרים מעל כוסברה טרייה ומבשלים בכיסוי חלקי כ- 25 דקות
6. מגישים עם חלה טרייה