דים סאם ענק
למה להסתפק בכיסונים קטנים כשאפשר להכין דים סאם אחד ענקי?
לבצק
250 גרם קמח מקצועי מאסטר שף
חצי כוס מים רותחים
חצי כפית מלח
2 כפות שמן
למלית
300 גרם בשר עוף טחון
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 כפות סויה מסורתית מאסטר שף
כף טריאקי מאסטר שף
כף צ'ילי חריף מאסטר שף
כף שמן שומשום
3 פטריות שמפיניון מגוררות
כפית מלח
להגשה
רוטב סויה מסורתי מאסטר שף \ צ'ילי מתוק מאסטר שף
1. שמים בקערה את מרכיבי הבצק ולשים את הבצק עד לקבלת בצק קשיח. מרקם הבצק צריך להיות קשה- ניתן להוסיף קמח או מים לפי הצורך. עוטפים בניילון ומניחים חצי שעה במקרר.
2. מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה.
3. מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה דק מאוד.
4. מניחים את עלה הבצק על סיר אידוי עליו מונח נייר אפייה גזור לעיגול.
5. ממלאים את הבצק במלית וסוגרים את הבצק בחלקו העליון.
6. מאדים מעל סיר עם מים רותחים כחצי שעה.
7. מגישים לצד רטבים.