שסטוביץ צ'אנקים של ניוקי אפוי ברוטב עגבניות איטלקיות

צ'אנקים של ניוקי אפוי ברוטב עגבניות איטלקיות

מאפה מפנק ומרשים של ניוקי איטלקי ברוטב עגבניות
(ציון 96)

לניוקי:

כוס ורבע קמח מקצועי מאסטר שף

4 כפות קמח תירס

2 חלמונים

4 תפוחי אדמה גדולים שנאפו בקליפתם על מלח גס ב- 200 מעלות, כשעה עד לריכוך

30 גרם חמאה מומסת

כפית מלח

3 כפות פרמז'ן מגורר דק

לרוטב:

1 פחית של עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף

רבע כוס שמן זית

3 שיני שום כתושות

כוס עלי בזיליקום

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית מלח

4 כפות שמן זית לזילוף

להגשה

100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת דק

4-6 מנות

הוראות ההכנה

  1. בקערה מערבבים את כל רכיבי הניוקי. אם הבצק עדיין דביק ניתן להוסיף  2-3 כפות קמח.
  2. על משטח מקומח מגלגלים את הבצק לגלילים עבים וחותכים לפרוסות גדולות.
  3. בסיר עמוק עם מים רותחים וכף מלח מניחים את הניוקי. כשהם צפים מסירים אותם מהסיר ומסננים.
  4. מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב ומניחים על תבנית שטוחה מרופדת נייר אפייה.
  5. מסדרים מעל את הניוקי ומזלפים מעט שמן זית.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות כ- 20 דקות.
  7. מוציאים את התבנית ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגוררת.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר