שסטוביץ סמוסה הודית במילוי גרגירי חומוס

סמוסה הודית במילוי גרגירי חומוס

סמוסה הודית שלא תאכזב אף אחד, אומנם ההכנה דורשת השקעה אבל הטעם שווה את המאמץ
(ציון 95)

אביזרים

מחבת, סכין, קערת ערבוב.

למלית

3 כפות שמן קנולה

1 בצל גדול קצוץ דק

כפית כמון

רבע פלפל ירוק חריף קצוץ

רבע כוס כוסברה קצוצה דק עד טחונה

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

2 קופסאות גרגירי חומוס מאסטר שף מסוננות מנוזלים

לבצק

4 כוסות קמח מקצועי מאסטר שף

חצי כפית מלח

6 כפות  שמן קנולה

3/4 כוס מים תלוי לפי ספיגת הקמח

שמן קנולה לטיגון.

 

 

מכינים את המלית:

במחבת מטגנים את הבצל כשהוא מזהיב מוסיפים לו את התבלינים והירק, מערבבים ומוסיפים את גרגירי החומוס ומועכים הכל בעזרת מזלג לעיסה אחידה. מערבבים ומצננים צינון מלא לפני המילוי.

מכינים את הבצק:

מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה ולשים בעזרת כפות הידיים עד לקבלת בצק אחיד ומבריק, עוטפים בניילון ומניחים במקום קריר לחצי שעה. 

מכינים את הסמוסה:

מחלקים את הבצק לכדורים בגודל קלמנטינה ומרדדים על משטח מקומח לעיגול דק, חוצים כל עיגול לחצי וכל חצי מגלגלים לקונוס, מהדקים את חיבור הקונוס ממלאים במלית החומוס ומהדקים מעל. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. מטגנים בשמן חצי עמוק עד לצבע מוזהב ומעבירים לצלחת עם נייר סופג. מגישים לצד רוטב סרירצ'ה.

מומלץ להגיש עם סרירצ'ה מאסטר שף חריף אש

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר