שסטוביץ פנה אקדמיה ברוטב פסטו תרד ושמנת 

פנה אקדמיה ברוטב פסטו תרד ושמנת 

מנה מהירה להכנה עם רוטב ירקרק בטעמים נהדרים
(ציון 95)

ל-4 מנות 

1 חבילה פסטה פנה אקדמיה ברילה 

לפסטו תרד:

1 כוס עלי תרד שטופים

1/4 כוס צנוברים 

1/4 -1/3 כוס שמן זית 

1/4 כוס גבינת פרמזן 

1 שן שום 

מלח, פלפל

2 כפיות מיץ לימון טרי 

2 מיכלי שמנת מתוקה 32-38% (500 מ"ל)

1 כף שמן זית

2 שיני שום, כתושות

להגשה: 

גבינת פרמזן

צנוברים קלויים 

 

אופן הכנה: 

1.      במעבד מזון טוחנים יחד תרד, צנוברים, שמן זית, פרמזן, לימון, מלח, פלפל למחית אחידה (אם צריך מוסיפים שמן). מניחים בצד. 

2.      מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה לפי ההוראות על גבי האריזה 

3.      בסיר רחב / מחבת עם שוליים מחממים שמן  ושום (נזהרים שלא ייחרך) מוסיפים את השמנת.

4.      כשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים את כל כמות הפסטו. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.  

5.      מביאים שוב לרתיחה עדינה. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן וצנוברים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר