גלילי לזניה פריכים
מצרכים:
10 עלי לזניה של ברילה
300 גרם גבינה צהובה חתוכה לאצבעות עבות
4\3 כוס קמח
ביצה טרופה + רבע כפית מלח
1 כוס פירורי לחם מוזהבים
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
1. מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים כ- 5 דקות, מסננים מהנוזלים ומייבשים על מגבת.
2. מניחים בקצה כל עלה אצבע של גבינה מגלגלים לגליל.
3.מחממים שמן לטיגון, טובלים כל גליל לזניה בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם.
4. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה, מעבירים לנייר סופג .
מגישים לצד סלט ויוגורט לטבילה.