שסטוביץ גלילי לזניה פריכים

גלילי לזניה פריכים

(ציון 95)

מצרכים:

10 עלי לזניה של ברילה

300 גרם גבינה צהובה חתוכה לאצבעות עבות

4\3 כוס קמח

ביצה טרופה + רבע כפית מלח

1 כוס פירורי לחם מוזהבים

שמן קנולה לטיגון

 

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים כ- 5 דקות, מסננים מהנוזלים ומייבשים על מגבת.

2. מניחים בקצה כל עלה אצבע של גבינה מגלגלים לגליל.

3.מחממים שמן לטיגון, טובלים כל גליל לזניה בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם.

4. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה, מעבירים לנייר סופג .

מגישים לצד סלט ויוגורט לטבילה.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר