מרק ירקות עם פסטה פוזילי
2 כוסות חומוס מושרה
חצי כוס אפונה
2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים- לא חובה
1 בצל גדול קצוץ
1 כוס קוביות דלעת
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמן זית
1 כוס פסטה פוזילי
2 ליטר מים
1 כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי מקל קינמון- לא חובה מומלץ
אופן ההכנה:
בסיר עמוק מניחים כף שמן זית בצל ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים היבשים ואת שאר הירקות, מערבבים ומוסיפים מים, מבשלים עד לריכוך כל הירקות.
מוסיפים כוס פסטה פוזילי, מבשלים 11 דקות נוספות (עד שהפסטה מוכנה) ומגישים.