עלי מנגולד ממולאים אורז וחמוציות ברוטב מתקתק
רכיבים למלית:
2.5 כוסות מים
כוס וחצי אורז בסמטי של מאסטר שף
רבע כוס כוסברה קצוצה
1 בצל קצוץ
1עגבנייה קצוצה
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כמון
2 חבילות עלי מנגולד חלוטים- רק החלק הירוק ללא החלק הלבן
רכיבים לרוטב:
1/2 כוס מיץ לימון
1 כפית גרידת לימון
1 כף חרדל מאסטר שף
5 כפות שמן זית
2כפות סילאן
4 כפות טריאקי של מאסטר שף
2 כפות רוטב סויה של מאסטר שף
חצי כוס מים
כפית קינמון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט
חצי כוס חמוציות
אופן ההכנה:
- בסיר עמוק מבשלים כוס וחצי אורז יסמין של מאסטר שף עם 2.5 כוסות מים לבישול חלקי, במשך כ 15 דקות.
- מצננים ומערבבים עם האורז את כל מרכיבי המלית.
- מניחים על משטח עבודה עלה מנגולד כשהצד המחוספס כלפי פנים
- מניחים כף גדושה מהמלית סוגרים משתי הפינות ומגלגלים, מניחים בסיר רחב או תבנית .
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, שופכים על הכל ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות, עד שכל הנוזל נספג.